Love bottle project 2018

Een fles gevuld met liefde

Tussen 28 januari en 1 mei 2018 heb ik 108 ‘Love Bottles’ uitgedeeld aan mensen om mij heen. Omdat mensen altijd een beetje meer liefde en waardering kunnen gebruiken.

De begeleidende brief begint als volgt:

Graag wil ik je bedanken voor wie je bent en alles wat je doet. Alle liefde die je deelt, de zorgen die je draagt en eventuele service die je verleent. Dank je omdat je er bent en om alles wat jou bijzonder en eigen maakt. En dank je voor de prachtige glimlach die je met je mee draagt en van tijd tot tijd de wereld in stuurt.

De flessen heb ik aan bekenden (vrienden, familie, kennissen) en minder bekenden (b.v. mensen werkend in winkels en bij zorginstellingen en kinderboerderijen) uit gedeeld.

Ik heb tweedehands flessen gebruikt omdat ik ook in wil laten zien hoeveel mooi materiaal er bij het vuilnis terecht komt. Ik heb de flessen met liefde gewassen beschilderd en met nog meer liefde uitgedeeld.

In de love bottles waren voorzien van een brief voor de ontvanger en een begeleidende brief. In deze brief vraag ik de ontvanger de ervaring te delen door de fles met een nieuw speciaal briefje door te geven. Heb je een love bottle mogen ontvangen? Altijd leuk wanneer je dit laat weten.

De Amerikaanse site My grateful life heeft een artikel aan het love bottle gepubliceerd. Het is een leuk stuk geworden.

The Love Bottle Project

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *